Kuo på iPhone 15: Nya färger, fasta produktionsproblem och mer

By | August 30, 2023

En dag efter att Apple meddelade att de skulle hålla ett event den 12 september, delade analytikern Ming-Chi Kuo fler förutsägelser för iPhone 15-serien.

iPhone 15 Pro färgsimuleringsfunktion
De avancerade iPhone 15 Pro-modellerna förväntas vara utrustade med en ram i titan i stället för en ram i rostfritt stål, och Kuo sa att denna förändring borde bidra till att enheterna väger mindre än iPhone 14 Pro-modellerna. Kuo sade produktionsproblem relaterade till Titanram, displaypaneler, batterier och en ny staplad kamerasensor för de billiga iPhone 15 och iPhone 15 Plus har alla lösts.

Kuo bekräftade tidigare rykten om färgalternativ för Pro-modellerna, inklusive grått, silver/vitt, svart och blått. Noterbart betyder detta att avancerade iPhones inte kommer att vara tillgängliga i guld för första gången sedan iPhone X. Han sa att iPhone 15 och iPhone 15 Plus kommer att finnas tillgängliga i svart, rosa, gult, blått och grönt.

Kuo upprepade också att iPhone 15 Pro Max var den sista nya modellen som gick in i massproduktion, så denna enhet kan ha det snästa utbudet vid lanseringen.

Alla fyra iPhone 15-modellerna förväntas vara utrustade med en USB-C-port och Dynamic Island, medan flera andra nya funktioner ryktas för Pro-modellerna, inklusive ett snabbare A17 Bionic-chip, en anpassningsbar åtgärdsknapp, stöd för Wi-Fi 6E , och mer. Enheterna bör vara tillgängliga för förbeställning några dagar efter Apples event den 12 september.

populära berättelser

Apples septemberhändelse: Nya produkter att förvänta sig bortom iPhone 15

Apple förväntas hålla sitt årliga höstevenemang i år tisdagen den 12 september, då det kommer att presentera sin nya iPhone 15-flaggskepp, men några fler produkter förväntas också presenteras. Läs vidare för allt vi vet om vad mer Apple förväntas meddela vid evenemanget utöver iPhone 15. Apple Watch Series 9 I år förväntas Apple…

Här är alla iPhone 15-färger vi har kommit att förvänta oss från Apple

Apple kommer att visa upp sin nya iPhone 15-serie i en rad nya färger vid ett speciellt evenemang som troligen kommer att hållas den 12 september. Här är alla färger vi förväntar oss att se för de fyra modellerna: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max. iPhone 15 och iPhone 15 Plus Under de senaste åren har ‌iPhone‌-linjer lanserats med bara fem färgalternativ, med en sjätte efter i…

Apple tillkännager ‘Wonderlust’-event som förväntas innehålla iPhone 15, Apple Watch Series 9 och mer

Apple tillkännagav idag planer på att hålla ett speciellt evenemang tisdagen den 12 september klockan 10:00 Pacific Time. Liksom förra året kommer evenemanget att äga rum på Steve Jobs Theatre på Apple Park campus i Cupertino, Kalifornien. Prenumerera på MacRumors YouTube-kanal för fler videor. Även om evenemanget förväntas vara förinspelat, bjuder Apple in medlemmar av media till campus för att titta på…

iPhone 15 Pro Max leveranser till Apple förväntas öka denna vecka

Apple kommer att börja ta bulkleveranser av iPhone 15 Pro Max den här veckan, enligt information som delas idag av analytikern Ming-Chi Kuo. Detta tyder på att iPhone 15 Pro Max kommer att finnas tillgänglig i september trots oro för en produktionsförsening, men kunder kan behöva beställa snabbt om de vill ha leverans på lanseringsdagen. Apple förväntas presentera iPhone 15, iPhone 15 Plus,…

iPhone 14 x iPhone 15: 15+ uppdateringar och förväntade förändringar

Apples iPhone 15 och iPhone 15 Plus förväntas tillkännages om bara några veckor, och introducerar över ett dussin uppdateringar och ändringar för att toppa iPhone 14-modellerna som släpptes förra året. Efter mer än ett år av rykten om kommande enheter har vi sammanställt alla stora skillnader som nästa generations iPhone-standardmodeller förväntas ha baserat på tillförlitlig information.

iPhone 14 Pro vs. iPhone 15 Pro: Mer än 20 uppdateringar och förväntade förändringar

Apples iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max förväntas tillkännages om mindre än en månad, och introducerar mer än 20 uppdateringar och ändringar för att överträffa iPhone 14 Pro-modellerna som släpptes förra året. Efter mer än ett år av rykten om kommande enheter har vi sammanställt alla stora skillnader som nästa generations iPhone “Pro”-modeller förväntas ha baserat på tillförlitlig information…

Kuo: iPhone 15 Pro Max kommer att stå för 35–40 % av nya iPhone-försändelser

Apple siktar på att high-end iPhone 15 Pro Max ska stå för cirka 35-40 % av de första iPhone 15-seglarna när den lanseras nästa månad, enligt analytikern Ming-Chi Kuo. Det skulle ge Apples dyraste modell den största andelen bland de fyra modellerna i sortimentet, med Apple som planerar Pro Max-leveranser för…

Gurman: Magic Keyboard omdesignat för att följa med den nya iPad Pro

Apples nästa generations iPad Pro kommer att lanseras tillsammans med ett omdesignat Magic Keyboard-tillbehör som gör enheten mer laptop-liknande, enligt Bloombergs Mark Gurman. I det senaste numret av sitt “Power On”-nyhetsbrev sa Gurman att nästa generations iPad Pro kommer att bli den första större produktuppdateringen sedan 2018, som introducerar “grundläggande förändringar”. De nya modellerna, tydligen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iconic One Theme | Powered by Wordpress