Hitta min Android-enhet: Vad är Googles nya spårningsnätverk och hur fungerar det?

By | August 26, 2023

Googles tjänst Hitta min enhet har funnits länge och fungerar som ett sätt att snabbt och enkelt hitta Android-telefoner och välja andra enheter. Men den har också varit ganska begränsad då den bara fungerar med enheter som har platskapacitet och är anslutna till internet. Snart kommer Google att ändra på allt detta.

Detta kommer att göras genom ett nytt Find My Device-nätverk, tillkännagav vid Google IO 2023 i maj, som kan använda Bluetooth-spårare kopplade till mer än en miljard Android-enheter runt om i världen för att lokalisera saker, även om de är offline. line eller inte har platsfunktioner. , så långt kommer fler enheter att kunna spåras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *