5 saker du bör städa i ditt hem innan hösten kommer

By | August 26, 2023

Vi har alla hört talas om en ren vårmen det kan också vara värt att göra en säsongsrengöring av vissa föremål i förväg. Allt en ny säsong anländer; vare sig det är sommar, vinter eller till och med vår. Slutet av augusti närmar sig, hösten är precis runt hörnet (vi vet det, vi kan inte tro det heller), vilket betyder att lite städning före hösten är på sin plats!

De sista dagarna av sommaren kan vara den perfekta tiden att rensa ut vissa föremål som du har använt hela sommaren som behöver fräschas upp innan de ställs undan igen i månader. Det är också den perfekta tiden att rensa ut de saker du behöver i tid till hösten, så att du är redo att gå när den faktiskt kommer.

5 saker att rengöra innan hösten kommer

Så, enligt experterna, vilka är de fem sakerna du bör städa i ditt hem innan sommaren verkligen tar slut?

Vit vinägerflaska med måttkanna

(Bildkredit: Future PLC/Phil Barker)

1. Trädgårdsredskap och tillbehör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *