Vodafone lanserar det nya bredbandspaketet Apple TV+ Xtra

By | August 25, 2023

Paketet, som låter dig titta på stjärnspäckade Apple Originals på din TV och andra enheter, sparar Vodafone bredbandskunder över £200.

  • Det nya flexibla bredbandspaketet Xtra inkluderar en Apple TV 4K, ett 24-månaders Apple TV+-abonnemang, såväl som fasta telefonsamtal när som helst för bara 12 pund i månaden, vilket sparar kunder över 200 pund*.
  • När du köper ett Xtra-tillägg, med en Vodafone Pro II-bredbandsplan, kommer kunderna att få det bästa TV-paketet med Storbritanniens snabbaste WiFi-teknik i hela hemmet, för bara £52 i månaden.
  • Familjer som redan har en Vodafone mobiltjänst och väljer Vodafone bredband kan spara 3 pund extra i månaden med Vodafone Together.
  • Vodafone har Storbritanniens största fullfibertäckning, tillgänglig för över 10 miljoner hem över hela Storbritannien.

Vodafone lanserade idag ett nytt streamingpaket med Apple TV+, vilket gör att bredbandskunder kan se prisbelönta filmer och TV-serier på den senaste Apple TV 4K för mindre. Det nya erbjudandet kombinerar en Apple TV 4K, ett 24-månaders abonnemang på streamingtjänsten Apple TV+, såväl som fasta telefonsamtal för bara 12 pund i månaden, vilket sparar kunder över 200 pund*.

Vodafones största fullfiberfotavtryck och Broadband Pro II – med Storbritanniens snabbaste WiFi-teknik för hela hemmet – erbjuder oöverträffad tillförlitlighet för dem som vill streama sina favoritprogram. När du köper ett Xtra-paket med ett Vodafone Pro II-bredbandspaket kan kunder njuta av det bästa av Apple TV-underhållning med supersnabb och pålitlig bredbandsteknik – för bara 52 GBP i månaden.

Fullt fiberbredband: Allt du behöver veta

Fullfiberbredband är mycket nytt, men det finns avgörande skillnader mellan de typer du kan få. Vi förklarar vad de är och varför de är viktiga.

Familjer som redan har Vodafones mobiltjänst och väljer Vodafone bredband kan spara 3 pund extra i månaden och få upp till 30 % rabatt på sitt mobildataabonnemang för varje SIM de lägger till, med vodafone tillsammans**.

Till skillnad från betal-TV-paket*** tillåter Vodafones bredband Xtra-erbjudande kunder att behålla kontrollen över sina streamingprenumerationer, bara betala för de de älskar och upptäcka nytt innehåll utan att behöva binda sig till långa kontrakt. Och med familjedelning kan upp till sex familjemedlemmar dela ett Apple TV+-abonnemang och titta med sitt eget Apple-ID och lösenord på sina egna enheter.

Vodafone Together: allt du behöver veta

Besparingar på månatliga mobil- och bredbandsräkningar är bara början på Vodafone Togethers fördelar, inte slutet.

Max Taylor, Vodafone UK Commercial Director, sa: “Vodafone samarbetar med Apple för att erbjuda detta exklusiva paket till brittiska hushåll. Apple TV 4K, 24 månaders Apple TV+ med Storbritanniens mest pålitliga bredbandsteknik, allt i ett paket.

“Nu är det dags att byta och spara med Vodafone Home Broadband.”

Med Apple TV 4K kan kunderna också få tillgång till träningspass i världsklass med Fitness+, mer än 200 spel på Arcade och mer än 100 miljoner låtar på Apple Music. Apple TV 4K ger också filmupplevelse av högsta kvalitet med fantastisk 4K HDR-bild och uppslukande ljud med Dolby Atmos.

Håll dig uppdaterad med de senaste Vodafone-nyheterna genom att följa oss på Twitter Det är LinkedIn och prenumerera på nyhetscentrets webbplats Aviseringar.

– Slutar-

Vad är WiFi 6E? WiFi-router skillnader förklaras

Det finns flera versioner av WiFi – vilken din router och enheter avgör hastigheten och räckvidden för din trådlösa internetanslutning. Vi förklarar vad de är och hur du tar reda på vilka du har.

anteckningar till redaktörer

*Vodafone Xtra Bredband kostar 12 GBP i månaden när du köper den med valfri Vodafone-bredbandsplan och inkluderar ett 24-månaders Apple TV+-abonnemang och obegränsade samtal till fasta telefoner, plus en Apple TV 4K på Vodafone (RPP 149 GBP). Besparingar baserat på att köpa din Apple TV och Apple TV+-prenumeration direkt från Apple i 24 månader:

Allmänt BB Extra
AppleTV+ £6,99 Ingår
Ringer när som helst £8,00 Ingår
paketkostnad £14,99 £12,00
spara varje månad £2,99
Spara över 24 månader £71,76
Apple TV 4K £149 (ARP)
totala besparingar £220,76

** Vodafone Together: Kunder kan få i) en månadsrabatt på inhemskt bredbandsplan och ii) 30 % rabatt på ytterligare mobilanvändningsplaner på 12 månader eller mer, under avtalsperioden. Ytterligare mobilabonnemang är Pay Monthly SIM only, Airtime eller Mobilt bredbandsplaner. Rabatter kan inte användas tillsammans med andra rabatter. Villkor, behörighet och detaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *