Devons pärla vid havet är det ultimata semestermålet för britter

By | August 22, 2023

När du planerar en semesterresa kanske du inte automatiskt tänker på de fantastiska destinationerna över hela Storbritannien, men det finns några underbara semestermål över hela länet. Även om att resa utomlands kan låta mer glamoröst och äventyrligt, finns det fortfarande gott om platser i Storbritannien och Devon som utstrålar charm, från pittoreska kuststäder till vackra stränder och städer genomsyrade av rik historia.

Vistelser tog verkligen fart och tog fart under Covid-pandemin eftersom det fanns många snäva reserestriktioner runt om i världen, men när internationella resor öppnade igen fortsatte britter att älska att resa till Storbritannien.
Ny data från Tripadvisors Summer Travel Index visar att över 80 % av britterna reser i sommaruppehållet och har listat de bästa semesterdestinationerna i Storbritannien.

Se mer information Den pittoreska semesterorten Devon, känd för sina svarta svanar, är en pärla vid havet

I Storbritannien är kustresor en trend från Cornwall till Isle of Arran. Dawlish i Devon är den mest populära nationalhelgen i år, följt av King’s Lynn, Norfolk och Seahouses, Northumberland. Woolacombe, på North Devons kust, kommer också på fjärde plats.

Alice Jong, Senior Research & Insights Analyst, Media på Tripadvisor, sa: “Med så många människor som är sugna på att resa i sommar är förhandsplanering och bokning avgörande för att säkra önskat boende, flyg och upplevelser. Med många kostnadsmedvetna konsumenter i dagens klimat kan lite flexibilitet under planeringsprocessen hjälpa till att få ner priset på dina resor.

Mest populära semesterresmål för augusti 2023:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *