No Man’s Sky firar sjuårsjubileum med en liten tease inför nästa uppdatering

By | August 18, 2023

Något oroväckande är No Man’s Sky nu sju år gammal, och utvecklaren Hello Games firar den utforskande rymdsimmens senaste milstolpe med en snabb videoretrospektiv och, förmodligen av mycket mer intresse för fansen, den minsta av retas. för nästa speluppdatering. Egentligen är det bara namnet de tillkännagav så gör inte förhoppningar.

ingen mans himmel tekniskt firade sin födelsedag förra onsdagen den 9 augusti, så jag kommer att tillskriva de försenade Hello Games-festligheterna till massor av sylt och glass; men oavsett så dök studiochefen Sean Murray in för att kort reflektera över sju år av uppdateringar – som tog No Man’s Sky från dess steniga början till det otroligt rika sci-fi-arbete som det är nu – när jag tyst skriker över tidens omärkliga sprint.

“För sju år sedan … såg vi spelare från hela världen börja utforska universum vi skapade”, skriver Murray i ett kort meddelande som delas för att sent uppmärksamma sjuårsdagen av No Man’s Sky. “Jag kan inte beskriva hur det var. Det har redan varit kulmen på fem tidigare år av hårt arbete för vårt lilla team.”


No Man’s Sky Retrospective Trailer för sjuårsjubileum.

“Vi visste att detta var början på en resa, men vi förväntade oss aldrig vilken vild åktur det skulle bli. Jag har arbetat med det här spelet i nästan en tredjedel av mitt liv, och det har varit mer framgångsrikt än vi någonsin planerat eller drömt om. Det har inte alltid varit lätt, men det som alltid har varit vår ledstjärna har varit spelarna och gemenskapen. Bakom varje uppdatering, varje video, varje funktion och rad i en patchnotis finns ett lag som bryr sig mycket om det här spelet. ”

Det stora antalet uppdateringar vid denna tidpunkt, om du inte har hållit koll, är 27, med basbyggande, bobbleheads, jordbruk, plattformsoberoende multiplayer, VR-stöd, PSVR 2-stöd, gigantiska anpassningsbara rymdfraktfartyg, jätte rymdfraktfartyg som är ännu bättre anpassningsbara, land- och vattenfordon, flygbara mekaniker, levande skepp, utomjordingar angripna rymdförluster, ny flora och fauna, husdjur, robothundar, robotuppror, massivt omarbetade strider, gemenskapsexpeditioner i liveservicestil, musikverktyg, rymden hacking, korrupta världar, korrupta Sentinels, planetgenerationsöversyn, visuella förbättringar för nästa generations konsoler, sandmaskar, rymdvalar och senast Mac- och Switch-versioner.

Det är alltså mycket, och No Man’s Sky har under all den tiden blivit en alldeles underbar upplevelse; 2023 ser dock ut som ett förhållandevis lugnare år när det gäller de stora nya funktionerna hittills, men Hello Games vill gärna betona att det inte är över än. I slutet av sin nysläppta video som firar sju år av uppdateringar, slänger han in sig lite (det är verkligen mycket small) för nästa No Man’s Sky-uppdatering, som officiellt kommer att heta Echoes.

När det gäller vad Echoes kan tänkas innebära är jag inte säker på att jag skulle kunna riskera en gissning enbart baserat på namnet, men Hello Games har tidigare noterat att den senaste korruptionen som sprider sig över planeter i No Man’s Skys galax antyder framtida uppdateringar och “en närmare titta.” deep story to come”, så jag förväntar mig en hel del kristalllila saker i min utforskande rymdsimulator.

“Det finns fortfarande så mycket vi vill prova, så mycket att vi fortfarande är exalterade”, avslutar Murray. “Nästa steg på denna resa är inte långt borta. Vi kommer att ha mer att dela på Echoes med resenärer mycket snart… Vår resa fortsätter. Tack så mycket för ditt stöd.”

Grattis på försenad sjuårsdag, då, No Man’s Sky! Här är 700 till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *