Liverpool har en “ostoppbar” spelare, men Jurgen Klopp måste byta position

By | August 17, 2023

När Cody Gakpo traskade av från Stamford Bridge-planen med söndagens match mot Chelsea till och med, markerade det slutet på Jurgen Klopps misslyckade tärningskast.

Den 24-årige holländaren, som hade etablerat sig som kärnan i Liverpools lovande rally under sensäsongen förra gången, drogs ut med mindre än 25 minuter kvar när Reds-tränaren skickade in Curtis Jones med hopp om att förlora Chelsea. . lastens grepp i processerna.
Gakpo har uppenbarligen fått utstå en av sina mest frustrerande avgångar för klubben sedan han flyttade till Merseyside i januari, då han utplacerades i en djupare roll på vänster mittfält tillsammans med sommarrekrytterna Alexis Mac Allister och Dominik Szoboszlai.

Som ett resultat kunde han inte hävda sig i Premier League-premiären i västra London då Enzo Fernandez, Conor Gallagher och Carney Chukwuemeka så småningom övervann Liverpool-trion trots en långsam öppning.

LÄS MER: Liverpools vd Billy Hogan bekräftar FSG:s inställning till ägande av flera klubbar

LÄS MER: Liverpool kan kvalificera sig till CL trots att de slutade femma och misslyckades med att vinna Europa League

Liverpool började som det starkare laget och tog ledningen när Mac Allister, Mohamed Salah och Luis Diaz kombinerade suveränt för att colombianen skulle glida in bollen vid bortre stolpen.

Men bristerna på ett provisoriskt mittfält, som bara hade haft sin öppningsmatch sex dagar tidigare, var tydliga att se eftersom deras överlägsenhet snabbt försvann efter att Mauricio Pochettinos lag gjorde oavgjort mot Axel Disasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *