Starfield Releasedatum, tidig åtkomstdatum, filstorlek och Game Pass-detaljer

By | August 16, 2023

stjärnfält är äntligen nästan i våra händer efter några olyckliga förseningar med att sätta sin initial releasedatum för nästan ett år sedan.

Samt ett vanligt releasedatum för de som köper standardutgåvan och planerar att spela. spelpassdet finns även en släppdatum för tidig åtkomst tillgänglig för dem som köper separata utgåvor.

Vi har gått igenom alla dessa datum nedan, såväl som filstorlekoch Stjärnfältet förladda datum.

Denna sida:

Vår senaste titt på Starfield-spelfilmer. Se det på YouTube

Om du är intresserad av att läsa om dess kunskap före lanseringen, kolla in vår Starfield-bakgrundsförklaring.

Starfield Early Access Releasedatum och tid

Om du förbeställer Digital Premium Edition, Digital Premium Upgrade eller Constellation Edition av Starfield får du fem dagars tidig tillgång till spelet.

Så Starfield Early Access releasedatum är Fredagen den 1 september.

Vi har inte fått någon officiell bekräftelse på exakt lanseringstid, men om du förbeställer den kan du se när den lanseras i din tidszon. För oss i Storbritannien är klockan 01:00 och för reddit-användaren jpcox3981 på Starfield subreddit i EST-tid är klockan 20:00 den 31 augusti. Med hjälp av denna information verkar Starfields lanseringstid vara en global lansering inställd på 12:00 med GMT-tidszonen.

Här är den exakta tidig åtkomst Starfield releasedatum och tid i andra tidszoner:

  • USA:s östkust: Torsdagen den 31 augusti kl. 20.00 (EDT)
  • Centrala USA: Torsdagen den 31 augusti kl. 19.00 (CDT)
  • USA:s västkust: Torsdag 31 augusti, 17:00 (PDT)
  • Storbritannien: Fredagen den 1 september kl. 01.00 (BST)
  • Europa: Fredag ​​1 september kl. 02.00 (CEST)
  • Japan: Fredagen den 1 september kl. 09.00 (JST)
  • Australien: Fredagen den 1 september, 10:00 (AEST)

Kom ihåg att du bara kan komma åt Starfield tidigt på detta datum om du köper Digital Premium Edition, Digital Premium Upgrade eller Constellation Edition av Starfield. Releasedatum och tider för alla andra utgåvor beskrivs nedan.

Starfield releasedatum och tid för alla

Oavsett vilken utgåva du spelar, inklusive den som finns på Game Pass, kan du spela Starfield när den lanseras på Onsdagen den 6 september.

På samma sätt som upplåsningstiderna för Early Access kommer du att kunna spela Starfield vid midnatt GMTs tidszon, dvs. 01:00 UK (BST) och 20:00 US East Coast (EDT).

Här är den exakta Starfield releasedatum och tid i andra tidszoner:

  • USA:s östkust: tisdag 5 september, 20.00 (EDT)
  • Centrala USA: tisdag 5 september, 19.00 (CDT)
  • USA:s västkust: tisdag 5 september, 17.00 (PDT)
  • Storbritannien: Onsdag 6 september kl. 01.00 (BST)
  • Europa: Onsdag 6 september kl. 02.00 (CEST)
  • Japan: Onsdag 6 september, kl. 09.00 (JST)
  • Australien: Onsdag 6 september kl. 10.00 (AEST)

Spelarkaraktären poserar mot en bild av en ringmärkt gasjätte i Bethesdas öppna världsrollspel Starfield.

Starfield-filstorlek för Xbox och PC

Som sett på Steam, Microsoft Store och Xbox-appen, Starfield har 125 GB på PC- och Xbox Series X-konsoler. Vi kan inte bekräfta Xbox Series S-filstorleken, men baserat på tidigare X/S-versioner bör det vara en mindre men liknande filstorlek.

Kom dock ihåg att 125 GB inte inkluderar några första dag-patchar som du behöver ladda ner vid lanseringen. Det är mycket troligt att Starfield kommer att ha en dag ett-patch, som nästan alla större utgåvor gör nu.

Vi hoppas att det är en liten nedladdning!

För mer teknisk information har vi en sida som beskriver Starfields lägsta och rekommenderade specifikationer.

Starfield Game Pass detaljer

Om du planerar att spela Starfield med ett Game Pass-prenumeration, kommer du att kunna komma åt det på det officiella releasedatumet onsdagen den 6 september, tillsammans med de som köper standardutgåvan av spelet.

Men om du registrerade dig för Game Pass och vill spela Starfield tidigt utan att köpa hela spelet, kan du köpa Digital Premium-uppgraderingen till en liten rabatt för £31,49 / $31,49. Detta inkluderar även några bonusobjekt i spelet, en digital konstbok och lapp, och en bokfodral i stål om du får den fysiska versionen av uppgraderingen.

Om du väljer att spela den vanliga versionen av Starfield som ingår i ditt Game Pass-medlemskap kommer du fortfarande att få förköpsbonusar i spelet för standardutgåvan av Starfield.

Du kan fortsätta att spela Starfield så länge du håller ditt Game Pass-medlemskap aktivt, men när det går ut har du inte längre tillgång till det. Dina sparade filer kommer fortfarande att finnas där om du bestämmer dig för att förnya din prenumeration i framtiden eller köpa Starfield.

Starfield förladdningsdatum

Om du planerar att ladda Starfield i förväg och med tanke på filstorleken som förmodligen är en bra idé, finns det två datum du bör vara uppmärksam på. Det beror på att Starfields Steam-förladdningsdatum skiljer sig från Xbox Series X/S.

Här är Starfields förladdningsdatum:

  • Xbox Series X/S förladdningsdatum – Torsdagen den 17 augusti
  • Förladdningsdatum för Steam – Onsdagen den 30 augusti

Jag hoppas att du gillar Starfield när den äntligen kommer ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *