Gary Neville hånar Jamie Carragher live över två Premier League-förutsägelser

By | August 15, 2023

Kommentatorn Jamie Carragher ändrade sina Premier League-förutsägelser efter att ha sett Manchester United kämpa för att slå försäsongens nedflyttningsutmanare Wolves på måndagskvällen

Jamie Carragher och Gary Neville gjorde sina Premier League-förutsägelser på Monday Night Football(Sky Sports)

Gary Neville fick ett snabbt skratt åt Jamie Carraghers Premier League-förutsägelser i måndagskvällsfotbollens inledning av säsongen.

Neville, Carragher och andra Sky Sports-kommentatorn Karen Carney bjöds in från stängslet efter Manchester Uniteds 1-0-seger mot Wolves på måndagskvällen. Erik ten Hags lag vann på Old Trafford tack vare ett sent Raphael Varane-anfall.
Wolves var nedflyttningsutmanare under försäsongen men överraskade många förståsigpåare med sin prestation mot Man Utd. De hade otur att inte tilldelas en straff i matchens sista minut efter att Andre Onana kolliderade med Sasa Kalajdzic. Chefsdomaren John Moss bad Wolves manager Gary O’Neil om ursäkt för tjutet.

Wolves prestation på Old Trafford kommer dock att ge dem självförtroende för resten av säsongen. Displayen övertygade också Carragher att ändra uppfattning om West Midlands-klubben, som Neville påpekade i måndagskvällens program.

De tre MNF-experterna ombads att namnge sina tre nedflyttade klubbar. Carragher och Karen Carney sa att Sheffield United, Luton och Burnley skulle falla, medan Neville tror att Bournemouth kommer att ansluta sig till Blades and Hatters i Championship nästa säsong.

Neville brast ut i skratt efter att ha sett Carraghers förutsägelse. Man Utd-legenden tillade: “Jag insåg precis att han fäller Burnley. Han sa att Wolves (skulle gå ner) för ungefär två timmar sedan. Han har ändrat sig sedan de spelade idag!”

Carragher slog omedelbart tillbaka mot Neville för att backa Aston Villa för att avsluta ovanför Newcastle. Liverpoollegendaren skrattade: “Du är clownen som precis såg Newcastle besegra Aston Villa (5-1 hemma) och sa att Aston Villa kommer att sluta femma!”

Neville slösade inte bort möjligheten att håna Carragher(Sky Sports)

Vad är dina Premier League-prognoser? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Se all action från Premier League-säsongen 2023/2024

Den nya fotbollssäsongen är över oss och med 500 livematcher att se, plus tillgång till Crakitis, golf, F1, boxning, NFL och NBA i åtta dedikerade kanaler, Sky Sports är enda sättet att se all action.

Få Sky Sports från £22 i månaden

Himmel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *