Tre experter håller med om starten som Manchester United kommer att göra i Premier League vs Wolves

By | August 13, 2023

Manchester United startade Premier League-säsongen 2023/24 hemma mot Wolves på måndagskvällen och tre experter förutspådde en perfekt start för de röda.

Erik ten Hag hoppas på en mycket bättre start på sin andra ansvarig kampanj än han fick för 12 månader sedan efter förödmjukande nederlag mot Brighton och Brentford. Holländaren siktar på att bygga vidare på en tredjeplats senast och befästa sitt lags plats bland de fyra bästa igen.
Han är värd för ett Wolves-lag som redan är i kris på Old Trafford, där Julen Lopetegui hoppade av som tränare tidigare i veckan mitt i växande frustration över bristen på övergångar. Midlands-laget har tappat fyra seniorspelare för totalt £83m och har bara värvat Matt Doherty på en fri transfer.

Vill du gå med i vår MUFC Pro-klubb för en helt annonsfri version av MEN’s Man United-appen fullpackad med premiumfunktioner? Klicka här

LÄS ÄVEN: Garnacho är på väg att få något han velat ha i 12 månader

Gary O’Neil har blivit kallad att efterträda Lopetegui efter hans avgång från Bournemouth tidigare i somras. Han är den fjärde managern som börjar sin karriär i en ny klubb mot Ten Hags United – som inte har lyckats vinna någon av sina tre tidigare.

De röda är starka favoriter att ta tre poäng på måndag, med Chris Sutton, Paul Merson och Mark Lawrenson som backar upp en hemmaseger och en nolla.

Chris Sutton (BBC Sport)

Se all action från Premier League-säsongen 2023/2024

Den nya fotbollssäsongen är över oss och med 500 livematcher att se, plus tillgång till Crakitis, golf, F1, boxning, NFL och NBA i åtta dedikerade kanaler, Sky Sports är enda sättet att se all action.

Skaffa Sky Sports för £22 i månaden

sky sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *