Pokémon Stadium 2 och Pokémon Trading Card Game tillgängliga på NSO idag

By | August 8, 2023

Två nya Pokémon-spel kommer till Nintendo Switch Online senare idag. Tillkännagav under presentationen av Pokémon Presents i augusti 2023, Pokémon Trading Card Game kommer till Game Boy på NSO, medan Pokémon Stadium 2 kommer att lanseras på N64 via NSO+ Expansion Pack.

Båda spelen har tidigare släppts via Nintendo Directs, med releasen som nyligen “läckte” från en officiell källa, men vi lägger äntligen båda spelen på tjänsten idag. De är tillgängliga för nedladdning just nu.

Pokémon Trading Card Game är precis vad det låter som – en anpassning av det enormt populära kortspelet för Game Boy, tillsammans med ett storyläge där du måste besegra åtta klubbmästare.

Pokémon Stadium 2 är en uppföljare till N64 Pokémon Stadium, som nu finns tillgänglig i NSO+ Expansion Pack. Uppföljaren innehåller Pokémon som introducerades i Pokémon Gold & Silver på Game Boy Color.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *