Familjens drömsemester i USA förvandlas till en “mardröm” efter att de upptäckt att reservationen inte existerar

By | August 8, 2023

En familj säger att en drömresa till Amerika förvandlades till “något av Fawlty Towers” efter att de fick veta att deras flygbokning inte fanns.

Neil och Michele Travis, från Cheshire, säger att deras semester i Florida – en “speciell behandling” för dem och deras 20-åriga dotter Georgia – var en “mardröm från början till slut” och kritiserade flygbolaget Aer Lingus för deras upplevelse “katastrofala” .
Paret spenderade 6 000 pund på flyg från Manchester Airport till Fort Lauderdale med flygbolaget för att besöka vänner som de inte sett på fem år.

Gå till vår WhatsAppp Top Stories and Breaking News Group genom att klicka på denna länk.

Men när Alsagers familj, nära Crewe i östra Cheshire, anlände till New Yorks JFK International Airport den 16 juni, blev de chockade när de upptäckte att deras anslutningsflyg med flygbolagspartnern Jet Blue hade misslyckats, rapporterar Cheshire Live.

Även om det gick ett anslutningsflyg den natten, var det fullbokat och Aer Lingus kunde inte få dem på ett annat flyg på två dagar. Även om revisorn Michele kunde hitta dem ett American Airlines-flyg från Newark nästa dag och hävdade att de fick försäkringar om att de skulle få ersättning för kostnaden, var familjens prövningar långt ifrån över.

Michele och hennes man Neil flög från Manchesters flygplats till Florida(Bild: Michele Travis/Cheshire Live)

Flygningen från Newark till Fort Lauderdale påverkades av en storm när piloten försökte landa. Efter att ha väntat i hopp om att stormen skulle gå över meddelade piloten att planet måste landa i Palm Beach eftersom det “fick slut på bränsle” – vilket lade resan ytterligare en timme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *