Hur man tar ett foto av August Blue Super Moon med din iPhone eller Galaxy

By | August 6, 2023

När webben vimlade för månader sedan av oro för att galaxy s23 ultra kan det vara fejka dina månbilder, Jag började undra hur bra ett foto av månen med en smartphone verkligen kunde vara. Efter månader av försök fick jag min chans, och om du är intresserad av att fotografera månen – och speciellt ta en bild av den sällsynta augusti Blå måne Supermånen händer onsdagen den 30 augusti 2023 – dessa tips hjälper dig.

Månen är inget lätt ämne. Inte alltid tillgänglig. Han klär sig väldigt ljust och pråligt för tillfället. Den håller avståndet, och ingen av linserna du har kan verkligen få fram din skönhet. O månen är en tuff älskare, som Robert Heinlein sa, så här är hur du får det att se bäst ut.

Planerar ett månfoto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *