Richarlison väntar på Kane, Lo Celso i – Tottenham Postecoglou-laget måste välja mot Shakhtar

By | August 5, 2023

Ange Postecoglou kommer att få sin första smak av Tottenham Hotspur Stadium på söndag eftermiddag efter hans utnämning som Spurs-tränare i juni. Tottenham tar hand om Lilywhites för försäsongs vänskapsmatcher mot West Ham och Lion City Sailors i Australien och Singapore, och Tottenham är tillbaka på hemmaplan när de förbereder sig för den nya kampanjen.

Efter en bra vecka i träningsläger efter att ha återvänt från sin Asien-Stillahavsturné, vill Postecoglou att hans lag ska fortsätta där de slutade mot Sailors efter att ha dominerat matchen och haft totalt 37 skott på mål. Eftersom detta är den första möjligheten att visa N17-fansen exakt vad de kan förvänta sig under den nya säsongen, kommer australienaren att kräva att hans lag tar matchen till Shakhtar och gör ytterligare en vinst när de ser ut att starta den nya kampanjen med stil. i Brentford nästa söndag.
Så vem exakt skulle vår fotboll.london Valde Tottenhams reportrar startuppställningen för att möta Shakhtar? Rob Guest och Joe Doyle gjorde sina val nedan.

Rob Guest – reporter för Tottenham Hotspur

Eftersom Tottenham nu har två vänskapsmatcher inom loppet av tre dagar är det svårt att veta exakt hur Ange Postecoglou kommer att ställa sig till de två matcherna när det gäller att ge sina spelare minuter. Att gå i stort sett full kraft mot Lion City Sailors och sedan ha en hel vecka på träningsläger med sina spelare inför söndagens match, är det vettigt att gå med vad han ser som sitt bästa lag för att säkerställa att de är i bästa möjliga position. för Brentford-avgången.

Så Guglielmo Vicario börjar i mål med Cristian Romero samarbetade i mittförsvaret med Ben Davies tills vidare tills Micky van de Ven kommer in genom dörren. Med tanke på Pedro Porros defensiva kamp borde Emerson Royal ta hans plats på högerbacken och det borde betyda att Spurs är lite starkare i försvaret när Destiny Udogie kliver upp.

På mittfältet startar Yves Bissouma, som nu är stolt ägare av tröjan nummer 8, på position 6 med James Maddison och Giovani Lo Celso framför sig. Pape Matar Sarr hade otur att lämnas utanför men Lo Celso har varit ett lysande ljus för Spurs under försäsongen och förtjänar en chans från start.

SE MER INFORMATION: Tottenham har fått övergångsbeslut för Alejo Veliz efter ett möjligt “masterstroke”-avtal på 13 miljoner pund

Dejan Kulusevski, Harry Kane och Son Heung-min utgör sedan de tre bästa för att fullborda startelvan. Men om det blir en förändring under helgen angående Kanes framtid, när Bayern München trycker på för hans signatur, kommer Richarlison att vänta i kulisserna för att komma in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *