Leicester City vs Coventry City

By | August 4, 2023

Säsongen 2023/24 Sky Bet Championship startar för Leicester City på söndag eftermiddag när de tar emot Coventry City på King Power Stadium och det finns ett antal viktiga uppdateringar för fansen inför den sammandrabbningen.

– Alla fans uppmanas att komma tidigt till säsongsinledningen mot Coventry City
– Mobilbiljetter används igen för tusentals fans på King Power Stadium
– En rad aktiviteter före matchen är planerade att äga rum på och runt arenan

Som alltid rekommenderas fans att komma så tidigt som möjligt till matchen för att undvika eventuella köer vid vändkorsen och se till att alla kan nå sina platser i tid till avspark, som äger rum vid middagstid söndagen den 6 augusti.

Det finns många anledningar att komma tidigt till King Power Stadium och vi har sammanställt informationen nedan för fansen att bekanta sig med innan deras besök.

HJÄLP MED OSS FÖR UNDERHÅLLNING FÖRE SPEL
Eftersom förväntan ökar inför öppningsmatchen, lovar festligheter före spelet utanför King Power Stadium en oförglömlig upplevelse för fans i alla åldrar, med kul från 9:30 till 11:30.

Den livliga atmosfären runt huvudscenen, som ligger utanför Foxes Fanstore och N23, kommer att sätta tonen för detta utsålda event. Vi har ett sensationellt liveband som hjälper till att hålla energin igång innan vår resevärd tar hand om en rad spännande priser som ger en minnesvärd upplevelse.

Men det är inte allt; nöjet och underhållningen sträcker sig till hela familjen. Beläget i North Brickweave-området, intill Foxes Fanstore, väntar en lekplats med spännande aktiviteter. Fotbollsentusiaster unga och gamla kan testa sina färdigheter på LCFC:s uppblåsbara mål eller visa upp sin talang i pannaburen. För de som letar efter lite vänlig konkurrens erbjuder snabbfotsutmaningen och uppblåsbara spel en chans att ha lite kul innan resan börjar.

Det handlar inte bara om sport. Yngre Foxes-fans kan förvandla sig själva till sina favoritkaraktärer eller inredda i bländande design, tack vare de begåvade ansiktsmålarna och glitterkonstnärerna som finns till hands.

GÖR DIN DEL: NYA KIT SÄLJAS PÅ FANSTORE FOXES
Få ut det mesta av din resa genom att se till att du kommer tidigt! Inte bara kommer du att kunna ta del av den spännande uppbyggnaden på North Brickweave innan matchen, men du kommer inte att missa möjligheten att besöka Foxes Fanstore, som är öppen från 10.00 till 16.00 hela dagen.

Det är det perfekta tillfället för LCFC-fans att köpa de nysläppta adidas-dräkten för säsongen 2023/24: det klassiska hemmadräkten, det snygga bortadräkten och det iögonfallande tredje kitet. Dessa kit finns nu i lager och redo att läggas till i dina samlingar.

Förutom de nya säsongspaketen erbjuder Foxes Fanstore ett brett urval av LCFC-produkter, inklusive ett nytt utbud av tränings- och fritidskläder.

Om du inte kan vänta med att utforska hela utbudet av LCFC-utrustning och vill planera ditt besök i förväg, leta inte längre än till den officiella onlinebutiken på LCFC.com/shop för att bläddra i våra samlingar.

MOBILBILJETTER I DRIFT
Efter att tusentals fans dragit nytta av Mobile Ticketing för första gången förra säsongen, har tusentals återigen valt Mobile Tickets (NFC) som sin föredragna metod för att komma in på King Power Stadium.

Mobilbiljetter är vanliga på de flesta stora arenor över hela landet, med ett “Near Field Communication”-system designat för att ge ett bekvämare, grönare och säkrare sätt för fans att komma åt King Power Stadium.

För att stödja övergången till mobil biljettförsäljning finns en rad information och guider tillgängliga för supportrar som använder det för första gången, så för att läsa våra vanliga frågor om mobilbiljetter, klicka på HÄR och för vägledning om hur du använder mobilbiljetter, klicka HÄR.

HÖRSNITTET ÅTERKOMMER
Efter testintroduktionen förra säsongen och en rad ryttare, 2023/24 kommer testningen för hörnsektionen att fortsätta på King Power Stadium i SK1.

Avsnittet introducerades på begäran av fansen, med syftet att ge fansen möjlighet att samlas i ett avgränsat område på stadion för att ge ett koordinerat röststöd till laget.

Fans som deltog i spelet tillfrågades om sina kommentarer om rättegången i mars, med resultaten som ledde till att rättegången utökades till den nya kampanjen. För information om sökresultaten, klicka HÄR.

FLAGGOR OCH ÄRLIGHETENS FLAGGOR
Fans kommer att notera att palmflaggorna inte längre kommer att placeras på sätena för säsongen 2023/24, utan kommer att finnas kvar i lobbyn att hämta efter att ha passerat vändkorsen för de som vill använda dem.

Ärlighetsflaggorna kommer också återigen att finnas tillgängliga inne på arenan för fans att använda under matchen, och klubben ber vänligen att de återlämnas efter att varje heltidsfan lämnar arenan.

Dessutom, se till att hålla utkik efter t-shirtkanonerna i halvtid för en chans att lägga vantarna på en speciell LCFC-t-shirt för att minnas din resa!

FANSENS BETEENDE
Leicester City är dedikerade till att främja en säker och inkluderande miljö för alla individer som är associerade med vår fotbollsklubb och samarbetar återigen med viktiga fotbollsintressenter för att ta itu med de växande incidenterna av diskriminering i spelet.

När starten av säsongen 2023/24 närmar sig vill Futebol Clube förstärka vikten av beteendeförväntningar och påminna individer om att införa starkare konsekvenser för alla former av asocialt beteende.

Supportrar informeras om att inte bara asocialt beteende som stötande sång leder till klubbsanktioner, utan det kan också utgöra en brott och leda till allvarligare konsekvenser för de inblandade individerna.

PÅMINNELSE OM RAPPORTERINGSPROCEDURER
Om du upplever, ser eller hör oacceptabelt beteende på speldagen, vänligen rapportera det. Skicka ett textmeddelande till 6066 och börja ditt meddelande med FOXES.

Fotbollsklubben tar diskriminering i alla dess former på allvar och ditt stöd för att hjälpa oss att utrota den på King Power Stadium är avgörande i vårt uppdrag att fortsätta att göra fotboll till något som alla kan njuta av. Se även Supporterstatus.

För mer information, inklusive vår policy för förbud mot sociala medier, klicka HÄR.

ONLINEINFORMATION
Är dina kontaktuppgifter uppdaterade? Missa inte viktig kommunikation från din fotbollsklubb genom att logga in på LCFC.com nu för att säkerställa att vi har dina senaste kontaktuppgifter.

ÅTERFÖRSÄLJNINGSPLATTFORM FÖR BILJETTER
Som en del av klubbens satsning på supportfaciliteter och för att öka tillgängligheten, kommer säsongskortinnehavare 2023/24 återigen få tillgång till Leicester Citys biljettåterförsäljningsplattform.

Plattformen är avsedd att hjälpa våra lojala säsongskortinnehavare när andra åtaganden gör det omöjligt för dem att delta i en match på King Power Stadium. Vid dessa tillfällen kommer de att kunna göra sin plats tillgänglig på vår biljettåterförsäljningsplattform och, om de köps, kommer de att få tillbaka 1/23 av värdet på sin säsongsbiljett.

Observera också att barn under två år inte är tillåtna på stadion.

För fullständig information, klicka HÄR.

LCFC:s villkor är tillgängliga HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *