Digital Foundry lanserar ny musikvideokanal

By | August 3, 2023

Digital Foundry lanserar idag en ny YouTube-kanal – DF Clips – som syftar till att ge mer av vårt arbete till en bredare publik. När man tittar på hur vårt innehåll “konsumeras” på YouTube genom analyser, är det tydligt att även om vi har byggt en stor publik och en stor gemenskap av supportrar, är YT i sig inte en plattform som är bäst lämpad för längre format och djupgående material . DF Clips syftar till att ytterligare belysa vad vi gör genom att producera mindre, oberoende “bitar” baserade i första hand på vårt befintliga arbete.

Se hur det fungerar. I likhet med Linus Tech Tips LMG-klipp, delas de främsta nyhetsämnena och diskussionspunkterna i DF Direct Weekly och laddas upp som fristående videor. Utöver denna formel kommer vi också att isolera mindre delar av våra större videor, som att göra en mindre redigering av vår AMD 4800S Xbox Series X CPU-video som går direkt in i spelet.

Klippkanalen är också ett intressant verktyg för oss att utforska kortare innehåll. Så, till exempel, i kölvattnet av vår massiva bevakning av DLSS 3 tidigare i år, tillbringade jag lite tid med att kamma igenom 4K 120fps-inspelningarna som vi bokstavligen tillbringade dagar med att sätta ihop, sedan isolerade vilka ramar som renderades med DLSS 3 och vilka som traditionellt var återges, vilket ger en spännande jämförelse. Det är en ganska cool video! Det finns dock ingen riktig DF-videopotential här på standardkanalen, utan det slutade som bonusmaterial för backar. Idag har vi en ny kanal där vi inte behöver oroa oss för mycket över saker som är avgörande för huvudkanalen som genomsnittlig visningslängd – vi kan bara dela med oss ​​av några riktigt coola saker.


DF Clips-kanalen syftar till att göra några av komponenterna i våra längre videor mer tillgängliga för en annan publik, men häftiga grejer som detta har egentligen ingen plats på huvudkanalen – men det fungerar bra som ett klipp.

Vi är också mycket stolta över vår interaktion med supportrar, framför allt på DF Direct Weekly, där vi svarar på ett gäng ofta mycket intressanta frågor. Vanligtvis kommer publiken att missa en hel del viktiga diskussioner, så vi bryter också ner frågor där svaren kan vara intressanta och kanske eventuellt locka till sig något slags SEO-resultat. Så är teraflops fortfarande verkligen meningsfulla? Vilket är bättre – retroemulatorer eller original hårdvara? Bör alla konsolspel erbjuda ett alternativ för att låsa upp bildfrekvens? Allt detta framhävs i vår nya spellista Big Questions.

Ur en mer strategisk synvinkel, vad hoppas vi uppnå med detta, förutom att vårt material ses av fler? Naturligtvis finns det affärsmässiga skäl för att göra detta. Sanningen är att Digital Foundry Det är framgång, men vi översvämmade inte kanalen med sponsrade inlägg. Vi producerar cirka 220 videor per år, och vanligtvis är mindre än 10 av dem sponsrade (fyra förra året!). Vi försöker hålla clickbait-rubriker borta från våra videor och vi gör inte upprörande miniatyrer – men jag försökte, som du ser nedan. Poängen är att för att göra mer av det arbete vi vill göra och investera mer i att göra ännu fler nya och spännande saker, kommer vi att behöva mer intäkter att arbeta med – och få en bättre avkastning än vi redan gör. att göra låter som en bra idé.

Så det är argumentet och jag är väldigt intresserad – och lite angelägen, ska jag erkänna – för att se hur det här kommer att bli. Om du vill stödja denna nya satsning, besök DF Clips-kanalen och överväg att lägga till den i ditt stora utbud av prenumerationer. Kanalen bör uppdateras flera gånger i veckan och vi kommer också att lyfta fram alla unika videor som inte kommer från huvudkanalens innehåll på vår Twitter flöde.

Och ja, så här i efterhand är jag fullt medveten om att i en värld där en enda tweetvid om att köra Ratchet and Clank: Rift Apart PC på en PS4-hårddisk fick 6,8 miljoner visningar, vi kanske borde ha släppt förra veckan. Tack för ditt stöd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *