Alla vapenfantaster och -nerfar i Warzone 2 och Modern Warfare Season 5

By | August 2, 2023

Publicerad: 2023-08-02T14:43:12

uppdaterad: 2023-08-02T14:43:25

Warzone 2 och Modern Warfare 2:s säsong 5-uppdatering gav mycket innehåll till båda spelen, men gjorde också en översyn av metan med några stora förändringar i vapenbalansen. Här är en fullständig sammanfattning av alla vapenfantaster och -nerfar i Warzone 2 och Modern Warfare 2 säsong 5.

Warzone 2 och Modern Warfare 2 säsong 5 är här, och fans av båda spelen har mycket att vara exalterade över. Battle Royale-spelare har den nya Champion Vondel Quest att kämpa med, medan multiplayer har fått en handfull nya kartor.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Utvecklarna har också tagit tillfället i akt att se över metan i varje titel, och introducerat en mängd nya vapen tillsammans med balansförändringar som verkar påverka populariteten för flera vapen.

Här är alla vapenfantaster och -nerfar som introducerades som en del av Modern Warfare 2 och Warzone 2 säsong 5-uppdateringen.

Cronen Sqaull blev nervös igen i Warzone 2 och MW2 säsong 5

Warzone 2 Operatör avfyrar Cronen Squall stridsgeväraktivering

Cronen Squall har varit ett populärt val sedan den kom till Modern Warfare 2 och Warzone 2.

Efter att ha dominerat ranged-metan i flera veckor, drabbades Cronen Squall av en annan stor nerv i Warzone 2 och Modern Warfare 2 säsong 5. Den populära Battle Rifle fick flera förändringar, men utvecklarna kände att ytterligare en nerf behövdes.

Artikeln fortsätter efter annonsen

Efter uppdateringen av säsong 5 har Cronens maximala skadeomfång minskat, tillsammans med multiplar när man träffar en fiende i bålen, armarna och nacken. Bara tiden kommer att utvisa om den här senaste nerf kommer att öppna dörren för en ny ranged kung i säsong 5.

Alla vapenbuffer och debuffs i Modern Warfare 2 och Warzone 2 säsong 5

Kolla in en fullständig uppdelning av alla vapenfantaster och -nerfar i Warzone 2 och Modern Warfare 2 säsong 5 nedan, som beskrivs i de officiella patch-anteckningarna:

» Lätt maskingevär «

 • RAPPH
  • Ökad semi-auto skada
  • Minskad halvautomatisk brandhastighet

Följande vapenändringar är endast tillämpliga på Warzone. Även om vi i allmänhet är nöjda med tillståndet för vapenbalansen i Warzone, är vårt arbete aldrig klart. Interna data har visat att Cronen Squall fortfarande presterar bättre än vi skulle vilja – tillräckligt för att minska poolen av livskraftiga vapen. Vårt primära fokus för dessa förändringar är och kommer alltid att vara att utöka spelalternativen på alla nivåer av spelet. Alla vapen har inte potential att toppa listorna – och det är okej. Så länge som dessa vapen tillåter en spelstil eller har en nisch de kan trivas i, är det vårt mål. Nedan hittar du ändringar som syftar till att jämna ut spelplanen mellan några av de bästa och sämst presterande.

» Assault Rifles «

Artikeln fortsätter efter annonsen

 • Chimär
  • Ökad nästan medelstor skada
 • M13B
  • Ökad headshot multiplikator

» Stridsgevär «

 • Cronen Squall
  • Minskad maximal skada
  • Ökad minimal skada
  • Minskad multiplikator för nackskador
  • Minskad skademultiplikator för övre bål
  • Minskad skademultiplikator för nedre bål
  • Minskad lemskada multiplikatorer

» Lätt maskingevär «

 • HCR 56
  • Minskad lemskada multiplikatorer
 • RAAL MG
  • Ökad headshot multiplikator

” Maskingevär “

 • MX9
  • Ökad nästan medelstor skada
  • Ökad halsmultiplikator
  • Ökad övre trunkmultiplikator
  • Lägre torso multiplikator ökade
 • Minibaque
  • Tillagt skadesteg i mellanintervallet
  • Minskad minimiskada
  • Ökad headshot multiplikator
 • Sub Lachmann
  • Minskad max skadeområde
  • Minskat genomsnittligt skadeområde
 • VEL-46
  • Ökad halsmultiplikator
  • Ökad övre trunkmultiplikator
  • Lägre torsomultiplikator ökade
 • BAS-P
  • Maximalt skadeområde ökat
  • Ökad halsmultiplikator
  • Ökad övre trunkmultiplikator
  • Lägre torso multiplikator ökade

Slutligen är vi medvetna om farhågorna kring Signal 50 i Warzone. Även om våra data inte tyder på att Signal 50 ligger utanför det normala prestandaområdet, är dess inverkan på spelarnas upplevelse lika viktig för oss. För närvarande anser vi att det inte är nödvändigt att göra några ändringar i Signal 50, men vi kommer att fortsätta att övervaka data och din feedback noga.

För att lära dig mer om Modern Warfare 2 och Warzone 2, kolla in våra andra guider:

Bästa Modern Warfare 2-inställningar för PC | Bästa assault Rifles i Modern Warfare 2 | Modern Warfare 2 rankade spelbelöningar | Bästa SMGs i Modern Warfare 2 | Best Modern Warfare 2-kontrollinställningar | Bästa mus- och tangentbordsinställningar för Modern Warfare 2 Bästa Warzone 2-kontrollinställningar | Bästa Warzone 2 PC-inställningar | Bästa assault Rifles i Warzone 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *