Manchester United-spelare möter i förlust mot Borussia Dortmund

By | July 31, 2023

Sin City från Manchester United. Omari Forson slogs ut, Brandon Williams var inblandad i ett bråk med Tom Heaton, Andre Onana fällde Harry Maguire och tre mål gjordes.

Forson, den 18-årige yttern, togs bort av Erik ten Hag i den 37:e minuten för att han sparkade Borussia Dortmunds vänsterback Julian Ryerson och trasslade med Karim Adeyemi. Ryerson informerade linjemannen och lockade Ten Hag ut på planen medan de utbytte ord.
Forson var bokad och Antony beordrades omedelbart att värma upp. Åtta minuter senare byttes Forson ut mot Antony.

Ten Hag genomförde ett 33 sekunder långt förhör med Londonbor och avslutades med en klapp på huvudet. United var åtminstone före. Vid tidens slut höll de på att förlora.

Läs mer: United v Dortmund spelarbetyg

Donyell Malen attackerade två gånger inom några minuter för att starta en förfrågan blandad med invektiv mellan de truculenta Williams och Heaton. Williams, en boxningsentusiast från Harpurhey, verkade skrika till Heaton, “det är din skit”. Heaton, som helt omfamnade sin svepande nyuppfinning, marscherade ut ur sin låda och bet tillbaka.

Spelaren som var felet var faktiskt Victor Lindelof för att han försökte en passning som inte var korrekt. Heaton hade en tillfredsställande tid tills Malen gjorde mål i den 43:e och 44:e minuten. Den andra kom 18 sekunder efter avspark. Aaron Wan-Bissaka gjorde ett liknande misstag som Lindelof när Dortmund återtog ledningen.

Heaton dök inte upp i andra halvlek när Onana gick vidare till sitt andra United-framträdande. Kamerunen, fakturerad som “Andrew Onana” på lagarket, gjorde sin första pass utan ansträngning och några ögonblick senare motarbetade han Sebastian Haller smidigt. Onana gick direkt efter Harry Maguire och slog ner honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *