Spence vs Crawford LIVE! Boxningsmatchström, TV-kanal, senaste uppdateringar och preliminära resultat

By | July 30, 2023

Errol Spence och Terence Crawford går head-to-head i en av de största superfights som setts i en boxningsring på flera år i Las Vegas ikväll. T-Mobile Arena är där två pund-för-pund-superstjärnor och obesegrade världsmästare tävlar om obestridd welterviktshärlighet i en amerikansk storfilm som rankas tillsammans med Floyd Mayweather-Manny Pacquiao och Canelo Alvarez-Gennady Golovkin när det gäller ren statur och förväntan.

En aggsmatch som tog nästan fem år att förverkligas och som tidigare aldrig verkade förverkligas, det är ett äkta 50/50-förslag eftersom de bästa i 147-pundsdivisionen tävlar om att skryta och försöker cementera sina respektive stora arv i en berömd natt i världens kämpande huvudstad. Spence går in som den förenade WBC, WBA och IBF welterviktskungen, medan treviktsvärldsmästaren Crawford har haft WBO-bältet sedan 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *