Förutsäga Pokémon Legends Unova Starters

By | July 30, 2023

Höjdpunkter

  • en uppföljare till Pokémon Legends: Arceus som utspelar sig i Gen 5-regionen i Unova är mycket troligt baserat på läckor och rykten.
  • Spelet kommer sannolikt att innehålla ett urval av nybörjare från olika generationer, liknande Pokémon Legends: Arceus.
  • Den mest troliga starttrion för en pokemon legender Spelet som utspelar sig i Unova kan vara Torchic, Turtwig och Froakie, som representerar en blandning av populära Pokémon.


DAGENS SPEL VIDEO

SCROLL FÖR ATT FORTSÄTTA MED INNEHÅLLET

Efter framgången med Pokémon Legends: ArceusDet verkar mycket troligt att ett annat spel i den här stilen är på gång, och om de senaste läckorna och ryktena är att tro kan det utspelas i Gen 5-regionen i Unova. Pokémon Legends: Arceus tar spelare till en tidigare version av Gen 4 Sinnoh-regionen känd som Hisui, där aldrig tidigare skådade former av varelser kan hittas, och ger dem möjlighet att välja en av tre starter från olika generationer. Med den prejudikatuppsättningen är det säkert att anta att en uppföljare från Unovas förflutna också kommer att ge spelare den typen av val.

Spelare transporterade till landet Hisui i Pokémon Legends: Arceus har möjlighet att välja mellan 2:a generationen Cyndaquil, 5:e generationen Oshawott och 7:e generationen Rowlet. Dessutom fick var och en av dessa nybörjare ett regionalt Hisuian-formulär för sin slutliga utveckling, och fick en ny design och skrivning för att hjälpa dem att känna sig mer unika för Hisui-regionen. Eftersom ingen av dessa mons härstammar från generation 4 eller Sinnoh-regionen, är det troligt att en pokemon legender Unova-set-spelet kommer inte att innehålla någon av Gen 5-starterna, vilket gör det ännu mer intressant att avgöra vilka monster som kommer att presenteras som starter.

RELATERAD: Varför nästa Pokemon Legends-spel skulle kunna utforska Unova


Pokémon är troligen nybörjare i ett Legends Unova-spel

pokemon-legends-arceus-starters-1

Direkt kan Gen 5 startande Snivy, Tepig och Oshawott redan uteslutas eftersom Pokémon Legends: Arceus den innehöll inga innehavare från Gen 4-spelen och inkluderade redan Oshawott som ett alternativ. Det är också säkert att anta att de andra generation 2 och Gen 7 sittande är borta från bordet, eftersom de hade reps i Pokémon Legends: Arceus redan. Med tanke på deras ikoniska status är det osannolikt att nybörjare från Gen 1 kommer att dyka upp, eftersom att inkludera en men inte de andra skulle överskugga de andra innehavarna från olika generationer.

Med dessa startgenerationer borta finns Gen 3, 4, 6, 8 och 9 kvar, men det verkar osannolikt att någon av Gen 9 kommer att inkluderas med tanke på hur nyligen de har dykt upp som starter för Pokémon Scarlet och Violet. Det lämnar totalt fyra generationer av förrätter att välja mellan; det är också osannolikt att mer än en kommer att tas från samma generation. Detta innebär att en grästyp, en eldtyp och en vattentyp kan väljas från valfri kombination av dessa fyra generationer för att utgöra starttrion för en Pokémon Legends: Arceus fortsättning.

Med tanke på dessa begränsningar skulle de mest sannolika kandidaterna för en starttrio vara Gen 3:s Torchic, Gen 4:s Turtwig och Gen 6:s Froakie. såväl som mons som lätt kan ta emot nya typer i sina sista regionala utvecklingar samtidigt som de passar in i pokemon initial typ triangel. Den enda poängen mot den här starttrion är att Blaziken och Greninja har fått speciella former tidigare som Mega Blaziken och Ash-Greninja, så Unovan Forms skulle stapla representation för dem.

Trots detta fel representerar dessa tre fortfarande en solid blandning av populära mons som lätt kan vara ett försäljningsargument för en ny. pokemon undertexter spel. Dessa tre varelser förtjänar fortfarande den uppmärksamhet och utökade kunskap som kommer med inkludering i en pokemon legender spel och deras status som innehavare av en pokemon legender Att spela i Unova skulle hjälpa till att skapa en koppling mellan Unova och regionen i dess ursprungliga generation. Men med bara ett spel som skapar prejudikat för spekulationer, kan den förutsägelsen mycket väl vara utanför målet om Game Freak bestämmer sig för att ta nästa. pokemon legender spel i en ny riktning.

Pokémon Legends: Arceus finns tillgänglig för Nintendo Switch.

MER: Pokemon Must Learn With a Zelda: Tears of the Kingdom Area Key Before Gen 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *